x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Caz ciudat în Dubai. Vedeta a murit înecată în cadă

Caz ciudat în Dubai. Vedeta a murit înecată în cadă

26 Feb 2018   •   15:57
Caz ciudat în Dubai. Vedeta a murit înecată în cadă

Vedeta de la Bollywood Sridevi Kapoor, care a murit în acest weekend în Dubai, la vârsta de 54 de ani, s-a înecat în cada din camera sa de hotel după ce şi-a pierdut cunoştinţa, a anunţat luni poliţia locală, citată de APP.

''Decesul actriţei indiene Sridevi s-a produs ca urmare a înecului în urma pierderii cunoştinţei în cada din apartamentul de hotel'', a scris pe Tweeter poliţia din Dubai citând un raport post-mortem.

Informaţiile iniţiale indicau infarctul drept cauză a morţii vedetei.

Sridevi Kapoor este considerată una dintre cele mai mari actriţe ale cinematografiei indiene.



Pe numele său complet Shree Amma Yanger Ayappan s-a născut la 13 august 1963. Ea şi-a făcut debutul la Bollywood la vârsta de 12 ani, în 1975, odată cu rolul din "Julie, unde a interpretat-o pe sora cea mai mică a actriţei principale.

Sridevi Kapoor a jucat în 63 de filme Hindi, în 62 de filme Telugu, 58 de filme în limba Tamil şi 21 în limba Malyalam.

Sridevi a câştigat de cinci ori premiul Filmfare Awards, inclusiv Filmfare Special Award. Premiile Filmfare Awards sunt considerate Oscarurile cinematografiei indiene.

Reputata actriţă a jucat în zeci de filme, printre care "Chandni", "Mr India", "Mawali", sau "Tohfa".

După ce s-a căsătorit cu producătorul Boney Kapoor, Sridevi a dispărut de pe marele ecran timp de 15 ani înainte de a se reîntoarce în 2012 cu comedia "English Vinglish". Cel mai recent film al său, lansat anul trecut, a fost "Mom".



Luni, la Bombay, sute de fani s-au adunat sperând să o vadă pe vedetă înainte de a fi incinerată în timpul unei ceremonii programată în cursul serii, informează AFP.

Trupul neînsufleţit al actriţei urma să fie repatriat, luni, în capitala economică a Indiei, în urma încheierii autopsiei.

Actriţa a decedat sâmbătă seara în timp ce se afla în Dubai pentru a participa la ceremonia de căsătoriei a unui nepot.

Moartea sa a declanşat un val de omagii de la persoane de pe întreg teritoriul Indiei, din lumea filmului dar şi din cele mai înalte sfere politice.

Jhanvi, cea mai mare dintre cele două fiice ale actriţei, se pregăteşte să îşi facă la rândul său debutul la Bollywood, precizează AFP. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Sridevi Kapoor deces