x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Moarte SUBITĂ. Un elev de 19 ani a fost găsit mort în casă

Moarte SUBITĂ. Un elev de 19 ani a fost găsit mort în casă

13 Iun 2015   •   23:55
Moarte SUBITĂ. Un elev de 19 ani a fost găsit mort în casă
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Un tânăr de 19 ani, elev în ultimul an la Colegiul Tehnic “A.I. Cuza” din Bârlad, a fost găsit vineri decedat în propria locuinţă. Băiatul era sportiv la un club de lupte din Bârlad, iar rudele spun cã nu suferea de nicio boală, potrivit vremeanouă.ro. Trupul băiatului a fost preluat de medicii legişti în vederea efectuării necropsiei. Politiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele morţii elevului.

Gabriel Racovitã, de 19 ani, locuia împreunã cu sora sa într-un apartament din Bârlad, pe Aleea Parc, iar vineri dimineatã când a vãzut cã nu iese din camerã, sora sa s-a dus sã-l trezeascã. A constatat cu stupoare cã nu se misca si cã nu prezenta nici puls. A sunat imediat la 112, a sosit ambulanta, iar medicul urgentist a încercat sã-l resusciteze timp de 45 de minute, fãrã nici un rezultat. La fata locului au sosit si politistii bârlãdeni, care au dispus transportarea cadavrului la morga spitalului din Bârlad pentru efectuarea necropsiei medico-legale.

“Astãzi (ieri – n.r.;) în jurul orelor 9.20, s-a primit un apel la 112, prin care se semnala cã un tânãr de 19 ani a fost gãsit decedat în locuinta sa. Medicii de pe ambulantã au anuntat decesul, deoarece manevrele de resuscitare fãcute nu au fost de folos. La fata locului au sosit si politistii de la Investigatii Criminale, care au constatat, din primele cercetãri, cã tânãrul locuia împreunã cu sora sa. Aceasta a vrut sã-l trezeascã dimineatã ca sã meargã la scoalã, dar tânãrul nu avea semne vitale. A chemat ambulanta, a fost resuscitat, fãrã niciun rezultat. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Bârlad în vederea efectuãrii necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, a spus comisarul Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. 


 

×
Subiecte în articol: Gabriel Racovitã deces