x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Moarte suspectă a şefului Organizaţiei de Tineret PDL Buhuşi

Moarte suspectă a şefului Organizaţiei de Tineret PDL Buhuşi

04 Mai 2011   •   08:53
Moarte suspectă a şefului Organizaţiei de Tineret PDL Buhuşi
Sursa foto: /buhusi.net
163657-buhusi.net.jpgRadu Coriolan Mărginean, şeful organizaţiei de tineret a PDL Buhuşi, a murit, ieri, la scurt timp după ce a părăsit secţia de urgenţe a spitalului din localitate. Rudele băbatului de 29 de ani spun că este vina medicilor.

Tânărul s-a simţit rău şi a chemat o prietenă să-l ducă la spital. Odată ajuns la camera de gardă, rudele spun că i s-au făcut o ecografie şi un EKG şi i s-a administrat o injecţie, după care a plecat acasă. Starea lui s-a înrăutăţit vizibil, spun rudele, iar în scurt timp, tânărul a murit în braţele mamei sale.

Familia victimei îi acuză pe medici că i-au prescris doar o reţetă în loc să-l interneze. Responsabili ai spitalului din Buhuşi spun că Radu Coriolan Mărginean nu a vrut să se interneze.

"I s-a pus un diagnostic corespunzător, i s-a administrat conform protocolului. Pacientul a părăsit instituţia, camera de observaţie, fără avizul medicului examinator. A plecat pe picioarele lui, stare bună", a spus medicul specialist de la Spitalul Buhuşi, Anca Rezmireş, citată de realitatea.net.

"Poliţiştii au întocmit un dosar penal cu privire la moartea suspectă a bărbatului de 29 de ani", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei care se va face la Morga Spitalului Judeţean Bacău.

×