x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Moarte suspectă în Vama Albiţa. Şofer decedat în timpul controlului

Moarte suspectă în Vama Albiţa. Şofer decedat în timpul controlului

12 Feb 2011   •   16:26
Moarte suspectă în Vama Albiţa. Şofer decedat în timpul controlului
Sursa foto: DANIEL MIHAILESCU/AFP

151589-vama-albita1.jpgUn şofer de tir din Bulgaria, în vârstă de 47 de ani, a murit, sâmbătă după-amiază, în timpul controlului de rutină făcut de către autorităţile vamale din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pe sensul de intrare în ţară dinspre Republica Moldova, poliţiştii de frontieră vasluieni sesizând Serviciul de Medicină Legală Vaslui şi Parchetul Judecătoriei Huşi, având în vedere că este vorba despre o moarte suspectă în acest caz.

Potrivit Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Vaslui, şoferului bulgar i s-a făcut rău brusc şi s-a prăbuşit în timpul verificării încărcăturii din autotren, în care se aflau sticle şi borcane goale, cu destinaţia Bulgaria.

Incidentul a avut loc în Vama Albiţa, pe sensul de intrare în România, la scurt timp după ce şoferului i-au fost verificate documentele de către poliţiştii de frontieră vasluieni.

"În timpul controlului în autotren cetăţeanului bulgar i s-a făcu rău şi a căzut din picioare. Atât poliţiştii de frontieră, cât şi vameşii au intervenit şi au început să-l resusciteze pe bărbat, însă acesta a rămas inert. Evident, s-a solicitat intervenţia ambulanţei, prin numărul de urgenţă 112, însă echipajul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic decât să constatate decesul şoferului bulgar", a declarat, sâmbătă, Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al IJPF Vaslui.

×