x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mocanu: Ion Vasile nu înţelege că sediul nu mai este al lui după revocarea din funcţie

Mocanu: Ion Vasile nu înţelege că sediul nu mai este al lui după revocarea din funcţie

08 Mai 2010   •   00:00

Senatorul Ion Vasile nu înţelege că sediul nu mai este al lui după ce a fost revocat din funcţia de preşedinte al PSD Buzău şi şi-a anunţat demisia în plenul Senatului, afirmă vicepreşedintele PSD Buzău Victor Mocanu.

Victor Mocanu a declarat că spaţiul în care a funcţionat biroul senatorial al lui Ion Vasile a fost închiriat acestuia de către organizaţia judeţeană a PSD şi, o dată ce fostul lider al formaţiunii social-democrate a plecat din partid, anunţându-şi demisia din grupul parlamentar în plenul Senatului, era normal să fie schimbată yala la uşa de acces.

"Domnul senator Ion Vasile nu şi-a revenit din şocul primit, este un şoc foarte puternic care poate că îl va trezi, în sfârşit, la realitate. El nu înţelege că sediul nu este al lui, dar continuă că creadă şi să spună că e al lui. Sediul e al organizaţiei judeţene cu care Ion Vasile nu mai are nicio tangenţă. Era normal ca cei care conduc filiala să schimbe încuietoarea de la uşă. Faptul că el a spart uşa îl va face să se aleagă el cu o plângere. Vom vedea pe parcurs şi dacă vor fi lucruri sustrase sau degradate. PSD nu va mai închiria spaţiul acesta. Contractul şi l-a făcut cum a dorit el", a declarat Victor Mocanu.

×
Subiecte în articol: observator