x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Monica Gabor a mai pierdut o bătălie: Irina Columbeanu rămâne în custodia tatălui ei

Monica Gabor a mai pierdut o bătălie: Irina Columbeanu rămâne în custodia tatălui ei

07 Iun 2012   •   06:50
Monica Gabor a mai pierdut o bătălie: Irina Columbeanu rămâne în custodia tatălui ei

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, in aceasta dimineata, ca Irina Columbeanu sa ramana in custodia tatalui ei, Irinel Columbeanu. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Judecatorii au mai decis ca Monica Gabor isi poate vizita fetita de doua ori pe luna, de vineri seara pana duminica seara.Instanta a redus perioada in care fosta doamna Columbeanu o poate lua pe Irina la ea de la 60 la 30 de zile pe timpul verii si a stabilit ca aceasta sa ceara acord de la Irinel Columbeanu de fiecare data cand vrea sa plece cu fetita din tara.

In 17 iunie 2011, Judecatoria Buftea a luat act de pozitia exprimata de Monica si Irinel Columbeanu privind despartirea de comun acord, sentinta fiind irevocabila. Monica a revenit la numele Gabor avut inaintea casatoriei.

In decizia din dosarul de divort, instanta a stabilit ca Monica Gabor poate sa-si vada copilul "a doua si a patra saptamana in fiecare luna, de vineri, orele 16.00, pana duminica, orele 18.00 - cu/la reclamanta parata" si "prima jumatate a vacantei scolare, de la 20 iunie pana la 20 august – cu/la reclamanta parata, in tara/strainatate". Hotararea a fost atacata cu apel la Tribunalul Bucuresti.



×