x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Monica Iacob-Ridzi trimite felicitări cu "La mulţi ani" la morţi

Monica Iacob-Ridzi trimite felicitări cu "La mulţi ani" la morţi

01 Aug 2011   •   11:27
Monica Iacob-Ridzi trimite felicitări cu "La mulţi ani" la morţi

O femeie din Petrosani a primit, in 30 iulie, o felicitare semnata de deputatul PDL de Valea Jiului Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului si Sportului, scrisoarea fiind adresata sotului femeii, mort in urma cu trei ani, scrie Mediafax.

Femeia a povestit ca in ziua in care sotul sau, care a murit in urma cu trei ani, ar fi implinit 66 de ani, un tanar a batut la usa apartamentului si i-a inmanat un plic care continea o felicitare din partea deputatului Monica Iacob-Ridzi.

"Cand am vazut despre ce este vorba, i-am multumit tanarului si i-am spus ca sotul meu a decedat in urma cu trei ani. Tanarul nu a mai avut ce sa spuna, doar mi-a zambit si a plecat", a declarat femeia.

"Va sunt recunoscatoare pentru increderea pe care mi-ati acordat-o si va asigur ca alegerea dumneavoastra a contribuit la incercarea noastra permanenta de a va apara si sustine dorinta de a avea o viata mai buna", scrie in felicitarea semnata de Monica Iacob-Ridzi.

Pe de alta parte, sotia barbatului mort este contrariata si nu isi explica de unde are deputatul Monica Iacob-Ridzi datele sotului sau, in conditiile in care acesta nu a fost membru al PDL sau al altui partid politic.

"Nu stiu de unde au avut datele sotului meu. I-am mai spus acelui tanar ca poate asa cum primeste felicitari, asa si voteaza pentru Monica Iacob-Ridzi si PDL", a afirmat femeia.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, deputatul Monica Iacob-Ridzi nu a putut fi contactat pentru a-si prezenta punctul de vedere.

×
Subiecte în articol: PDL Monica Iacob-Ridzi felicitari morti