x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Monica Macovei: Îi cer ministrului Curaj să aibă curajul să-i retragă titlul de doctor lui Victor Ponta

Monica Macovei: Îi cer ministrului Curaj să aibă curajul să-i retragă titlul de doctor lui Victor Ponta

22 Noi 2015   •   16:27
Monica Macovei: Îi cer ministrului Curaj să aibă curajul să-i retragă titlul de doctor lui Victor Ponta

Europarlamentarul Monica Macovei, preşedintele partidului M10, i-a cerut duminică, într-o conferinţă de presă, ministrului Educaţiei, Adrian Curaj, să aibă curajul să-i retragă titlul de doctor fostului premier Victor Ponta.

"Suntem la sediul M10, filiala Galaţi, care este pe strada Universităţii şi Galaţiul are o universitate de tradiţie şi cu o vechime de 65 de ani şi pentru că suntem pe strada Universităţii, unde avem o universitate foarte bună, îi cer ministrului Curaj, ministrul Învăţământului, să aibă curajul şi să-i retragă titlul de doctor lui Victor Ponta", a declarat Macovei.

Ea consideră că trebuie să le fie retrase diplomele de doctorat sau de masterat tuturor celor care şi-au plagiat tezele.

"Victor Ponta a plecat acasă că aşa i-a spus strada, dar de ce să rămână cu titlul de doctor pe care nu-l merită, pe care l-a furat? Deci, domnule ministru Curaj, aveţi curajul să-i retrageţi titlul de doctor lui Victor Ponta şi tuturor celorlalţi care şi-au plagiat tezele de doctorat şi nu sunt doctori, sau de masterat, şi să le retrageţi şi lor diplomele", a spus liderul M10.

Monica Macovei a fost prezentă duminică la Galaţi, unde a participat la prima conferinţă de presă organizată de filiala locală a partidului M10.

Sursa: AGERPRES 

×