x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reacția familiei tânărului ucis de Monica Odagiu: „Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce. Pur și simplu s-a dezechilibrat”

Reacția familiei tânărului ucis de Monica Odagiu: „Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce. Pur și simplu s-a dezechilibrat”

de Redacția Jurnalul    |    12 Apr 2023   •   15:57
Reacția familiei tânărului ucis de Monica Odagiu: „Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce. Pur și simplu s-a dezechilibrat”
Sursa foto: Colaj Antena 3

Monica Odagiu a accidentat mortal, duminică, în ziua Floriilor, un tânăr de 33 de ani. Din primele imagini care au apărut de la fața locului, Alexandru, în vârstă de 33 de ani, s-ar fi dezechilibrat și s-ar fi prăbușit brusc în fața mașinii vedetei, care nu a mai avut cum să evite tragedia, chiar dacă a virat rapid spre partea stângă.

Dan, vărul victimei, spune că acesta se îndrepta spre locul de muncă și în niciun caz nu era sub influența substanțelor interzise, așa cum se vehiculează. Mai mult, ipoteza sinuciderii este și ea exclusă, spune acesta, care totuși mai mărturisește faptul că Monica Odagiu nu are nici ea vreo vină pentru acest accident teribil.

„În primul rând nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce. Pur și simplu s-a dezechilibrat, cum apare și pe filmare. A căzut în fața mașinii. Sâmbătă spre duminică el a ieșit cu niște prieteni. Au consumat alcool, s-au distrat până dimineață. El la ora 14:00 intra la muncă. Nu cum vorbește lumea că era drogat și beat. Alex a fost un băiat cuminte, ascultător, respectuos, nu a făcut probleme la nimeni. Ceea ce s-a întâmplat este foarte dureros pentru noi, pentru familia lui, pentru părinții lui.

A plecat la muncă, dacă el toată noaptea a consumat alcool, vă dați seama, îi era rău. Era foarte amețit, nu era ok. A încercat să se ridice și să-și continue drumul, dar nu să se sinucidă. Monica Odagiu nu are nicio vină”, a declarat Dan, vărul lui Alexandru, potrivit spynews.

Mama lui Alexandru: „Fiul meu nu s-a sinucis, aşa cum s-a scris”

"M-a deranjat faptul că s-a spus că fiul meu s-a sinucis! Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta! 

Apoi m-a deranjat faptul că s-a zis că a fost dat afară de la locul de la muncă. De la cazinoul unde lucra. Nu e adevărat! El a lucrat în mai multe rânduri acolo, dar mai lucra, mai pleca. Era iubit de toată lumea.

El a lucrat și în străinătate. A fost în Germania, în Anglia", a mai spus mama tânărului de 33 de ani lovit mortal de Monica Odagiu, potrivit impact.ro.

Alexandru Murgu va fi înmormântat joi, 13 aprilie, la Cimitirul Vest din București.

Surse Antena 3 CNN spun că şefii cazinoului unde tânărul lucra ca ospătar au chemat ambulanţa pentru că tânărul era băut. Când a venit echipajul, tânărul fugise şi avea să fie călcat câteva minute mai târziu de actriţa Monica Odagiu

Date noi despre tânărul lovit mortal de Monica Odagiu: O ambulanță fusese chemată pentru el înainte de accident

×
Subiecte în articol: Monica Odagiu accident