x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Monica Pop, acuzată de conflict de interese. Citeşte comunicatul ANI

Monica Pop, acuzată de conflict de interese. Citeşte comunicatul ANI

de Veronica Micu    |    19 Sep 2013   •   16:03
Monica Pop, acuzată de conflict de interese. Citeşte comunicatul ANI

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București în vederea cercetării medicului Monica Pop, manager al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, pentru conflict de interese în materie penală.

Potrivit unui comunicat al ANI, Monica Pop a încălcat regimul juridic al conflictului de interese în materie penală, întrucât, în calitate de manager, a încheiat în perioada 2010—2013 un număr de 62 de contracte de asistență juridică și de reprezentare în instanță a intereselor spitalului cu cabinetele de avocatură Puiu Gabriela și Gătejeanu Florian.

Valoarea celor 62 de contracte ale spitalului cu cabinetele de avocatură este de 60.650 lei.

Totodată, cabinetele de avocatură Puiu Gabriela și Gătejeanu Florian au reprezentat în instanță și interesele acesteia, în calitate de persoană fizică, în aceleași procese civile ale căror părți sunt Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București și Monica Pop.

În acest sens, între Monica Pop și cabinetele de avocatură menționate au fost încheiate 27 de contracte de asistență juridică și reprezentare, în valoare totală de 6.000 lei.

Astfel, cabinetele de avocatură au fost remunerate atât de Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București, reprezentat de Monica Pop, în calitate de manager, cât și de persoana fizică Monica Pop.

×