x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Monica Pop spune care au fost cele mai mari GREȘELI făcute de autorități în timpul pandemiei

Monica Pop spune care au fost cele mai mari GREȘELI făcute de autorități în timpul pandemiei

21 Feb 2022   •   11:30
Monica Pop spune care au fost cele mai mari GREȘELI făcute de autorități în timpul pandemiei

Medicul oftalmolog Monica Pop este de părere că majoritatea măsurilor sanitare luate în timpul pandemiei de COVID-q19 au fost  greșite, mai ales închiderea policlinicilor şi achiziția vaccinurilor în detrimentul testelor.

"Cred că aproape tot ce s-a făcut în pandemie este greşit în strategia ei. Sunt foarte multe lucruri de reproşat, printre care vaccinurile, 120 de milioane cumpărate pe banii noştri, pentru că nu sunt deloc gratuite. 

În loc să cumpere teste au luat vaccinuri. Acum, ca să faci test, trebuie să plăteşti o sumă foarte mare de bani. Trebuiau să fie gratuite testele.

Apoi, să nu uităm niciodată de bolnavii care s-au pierdut în perioada de urgenţă. Noi nu am făcut aşa (la Spitalul de Urgenţe Oftalmologice) şi am primit pacienţi la spital. 

Mi s-a părut o măsură scelerată să închizi policlinicile, deci omul nu putea să meargă nici măcar la consult, e un lucru absolut îngrozitor", a spus prof. univ. dr. Monica Pop, medic oftalmolog, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: monica pop