x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Motel din judeţul Argeş, mistuit de flăcări. Persoanele cazate în clădire au fost evacuate

Motel din judeţul Argeş, mistuit de flăcări. Persoanele cazate în clădire au fost evacuate

18 Mar 2012   •   05:49
Motel din judeţul Argeş, mistuit de flăcări. Persoanele cazate în clădire au fost evacuate

Incendiu in Arges, unde acoperisul si mansarda unui motel din comuna argeseana Bradu, de langa Pitesti, au ars in intregime, in aceasta dimineata. Focul a pornit, potrivit martorilor, de la cosul de fum al centralei. Niciunul dintre turistii aflati inauntru n-a avut de suferit. Oamenii au fost evacuati rapid, inainte ca flacarile sa se extinda.

La fata locului intervin pompierii ISU cu trei autospeciale cu apa si spuma.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, Madalina Epure, incediul a izbucnit la acoperisul cladirii, iar focul s-a extins pe o suprafata de aproximativ 75 de metri patrati. De la acoperis focul s-a extins si la camerele de la mansarda motelului

"Nu exista persoane ranite sau intoxicate cu fum. La fata locului sunt doua autospeciale SMURD. Se actioneaza cu trei autospeciale cu apa si spuma si cu doua autoscari, iar in acest moment actiunea de stingere a focului continua", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arges, citat de Mediafax.

Pompierii nu au avansat nicio ipoteza privind posibila cauza a incendiului, pe care urmeaza sa o stabileasca in urma unei anchete, care va stabili, totodata, si pagubele inregistrate.

×