x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MRU, căzut în dizgraţia lui Traian Băsescu?

MRU, căzut în dizgraţia lui Traian Băsescu?

04 Noi 2012   •   20:09
MRU, căzut în dizgraţia lui Traian Băsescu?
Sursa foto: presidency.ro

Preşedintele Traian Băsescu a împlinit ieri 61 de ani. Şeful statului şi-a serbat ziua de naştere în Castelului Foişor, loc în care preşedintele obişnuieşte să se cazeze atunci când merge la Sinaia. La petrecere  au fost invitaţi toţi mai marii PDL. Potrivit unor surse din PDL, marele absent al sindrofiei a fost Mihai Răzvan Ungureanu (MRU), nu demult propulsat de Băsescu de la şefia Serviciului de Informatii Externe (SIE) în fruntea Guvernului României. 

Absenţa sa la aniversarea şefului statului este cu atât mai notabilă cu cât MRU este candidat la parlamentare din partea ARD, alianţă din care face parte şi PDL şi a cărei conducere o împarte cu Vasile Blaga, liderul democrat liberal.

Potrivit Mediafax, sâmbătă seară la Foişor şi-au făcut apariţia mai mulţi dintre invitaţii preşedintelui, însă niciunul dintre aceştia nu a oprit maşina pentru a sta de vorbă cu jurnaliştii prezenţi în apropierea castelului. Printre cei care şi-au făcut apariţia s-au aflat fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu şi fostul ministru al Economiei Adriean Videanu. Boagiu, care, spun surse neoficiale, este cazată în apropiere, ar fi intenţionat să ajungă pe jos până la Foişor, însă s-a întors şi a solicitat maşină când i-a văzut pe ziarişti.

×
Subiecte în articol: traian basescu mru presedinte