x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu, a suferit o intervenţie cardiacă

Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu, a suferit o intervenţie cardiacă

23 Iun 2013   •   21:57
Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu, a suferit o intervenţie  cardiacă

Presa italiană anunţă că Mario Mutu, fiul fotbalistului Adrian Mutu din căsătoria cu Alexandra Dinu, a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord deschis, după ce s-a descoperit că suferea de o problemă cardiacă.

"Acum că totul a trecut, vreau să vorbesc despre asta. Pentru a lansa un apel părinţilor care nu cunosc problemele lor de sănătate şi care, în tăcere, afectează sănătatea copiilor noştri, pentru a lansa o campanie de prevenire. Eu nu mi-am dat seama de nimic. Pediatrul lui, la o vizită de rutină, a simţit un murmur la inimă...M-a sfătuit să-i fac o electrocardiogramă, unicul test care permite descoperirea acestei probleme. Şi cred, şi voi lupta pentru asta, că acest test este obligatoriu pentru toţi copiii", a declarat Alexandra Dinu pentru Gente.

Conform Alexandrei Dinu, fiul său suferea de o malformaţie congenitală - defect septal, o problemă ce poate fi rezolvată de obicei prin microchirurgie, însă, pentru că nu a fost posibil în acest caz, Mario a fost supus unei operaţii pe cord deschis.
"I-am explicat lui Mario că această operaţie era necesară pentru a avea o inimă de mare sportiv, iar apoi la rândul lui să le spună altor copii care au aceeaşi problemă cum să se vindece. Acum am o misiune: să promovez o fundaţie care să se ocupe de probleme cardiace la copii, pentru a informa şi preveni", a spus Alexandra Dinu.

"Am avut mari emoţii, vă daţi seama că este doar un copil. Am încercat să ţinem secret această problemă, pentru că nu am vrut să îl afectăm pe Mario, este suficient de mare pentru a înţelege lucrurile şi pentru a pune întrebări. Totul este în regulă acum", a declarat Adrian Mutu pentru libertatea.ro.


×
Subiecte în articol: Mario Mutu adrian mutu alexandra dinu