x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Muzica Lhasei a hipnotizat 4.000 de spectatori

Muzica Lhasei a hipnotizat 4.000 de spectatori

19 Apr 2005   •   00:00

Lhasa de Sela este un nume familiar doar cunoscatorilor de muzica, fara suparare, acestia fiind o specie pe cale de disparitie in Romania. Intelegeti acum de ce ne-a suprins intr-un mod placut faptul ca, fara sa i se faca prea multa publicitate, concertul "Femeii vulcan" a umplut Sala Platului luni seara.

SURPRIZA. Interpreta Lhasa de Sela, un nume despre care se va vorbi tot mai des
Spectacolul a fost impecabil, desi trupa Lhasei si-a recuperat instrumentele (pierdute de compania aeriana) cu doar doua ore inainte de ridicarea cortinei.

COMUNICARE. Melomanii (care au dat si 1.250.000 de lei pe un bilet) au uimit-o chiar si pe cantareata de origine mexicana prin cat de bine stiau muzica sa, unica si, atentie!, necomerciala. De o simplitate si o modestie straine noua, romanilor, Lhasa ne-a aratat ca se poate canta cu toata fiinta, ca se poate glumi filozofic, ca te poti face ascultat vorbind in soapta, ca poti face sute de oameni sa planga de emotia unui sunet. Tibetana, cu numele, libaneza, frantuzoaica, mexicanca si americanca, dupa sangele care-i curge prin vene, Lhasa de Sela a "hipnotizat" peste 4.000 de oameni mai bine de doua ore. Daca perfectiunea are un nume, atunci cu siguranta acesta este Lhasa de Sela.

MESAJ. Pacat ca solistii nostri n-au habar de Lhasa! Daca ar fi ascultat-o macar o data, credem ca le-ar fi fost rusine sa mai deschida gura. Sa cante. (Dana Andronie / Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: observator