x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Muzică şi teatru, de Sf. Valentin, la Teatrul Masca

Muzică şi teatru, de Sf. Valentin, la Teatrul Masca

14 Feb 2010   •   00:00

Teatrul Masca din Capitală le oferă îndrăgostiţilor, în perioada 14-24 februarie, o serie de evenimente teatrale şi muzicale dedicate Sfântului Valentin şi derulate sub genericul "Dacă dragoste nu e, nimic nu e".



"Veniţi să sărbătorim împreună iubirea, pentru că fără iubire viaţa cu toate vârstele şi anotimpurile ei ar fi mult mai săracă în zâmbete. Iubiţi-vă şi prindeţi în toartele lacătelor toată hotărârea de a fi mai buni şi mai înţelegători" - spune Mihai Mălaimare, directorul teatrului bucureştean.

Duminică, Teatrul Masca va marca Sf. Valentin de la ora 17,00, printr-o nouă întâlnire în cadrul proiectului "Lacătele dragostei la Masca". Actorii împreună cu perechi de spectatori vor prinde lacăte pe gardul din faţa teatrului, ca un simbol al iubirii eterne.

Proiectul are la bază o poveste veche culeasă din cartierul Militari, care spune că doi tineri au prins două lacăte de un gard iar, dacă ele nu rugineau, iubirea lor avea să dăinuiască.

La 17,30, arată Agerpres, în Amfiteatrul Masca va avea loc un concert al formaţiei Viţa de Vie iar în ceainăria teatrului, de la ora 18,15, îndrăgostiţii vor avea parte de ritmuri de jazz, sub genericul "Jazz Live&Love".

Ziua de 14 februarie se va încheia cu spectacolul "Cafeneaua" - un musical despre şase declaraţii de dragoste făcute lângă Fontana di Trevi.

×
Subiecte în articol: observator