x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nadia Comăneci a purtat torţa olimpică pe North Greenwich Arena. Urmăreşte LIVE traseul flăcării, în prima zi a periplului londonez

Nadia Comăneci a purtat torţa olimpică pe North Greenwich Arena. Urmăreşte LIVE traseul flăcării, în prima zi a periplului londonez

21 Iul 2012   •   07:03
Nadia Comăneci a purtat torţa olimpică pe North Greenwich Arena. Urmăreşte LIVE traseul flăcării, în prima zi a periplului londonez

UPDATE 13:40 - Nadia Comaneci a declarat, pentru BBC, dupa ce a purtat torta olimpica pe North Greenwich Arena, ca se va afla la Londra pe toata durata Jocurilor Olimpice si va urmari competitiile de gimnastica, tenis, atletism si natatie.

"Voi fi aici pe toata durata Jocurilor Olimpice si voi urmari competitiile de gimnastica si tenis, ceva atletism si natatie", a spus Nadia Comaneci.

Urmareste LIVE traseul flacarii olimpice

Potrivit BBC, fosta sportiva si fostul baschetbalist John Amaechi au purtat cate o torta pe acoperisul arenei unde vor avea loc concursurile de gimnastica si baschet de la JO, iar acolo au facut un "torch kiss" (sarut al tortelor).

Nadia Comaneci a facut parte din stafeta de la Londra a tortei olimpice, astazi, in prima zi a periplului londonez, in care printre purtatori se mai numara si fotbalistul Fabrice Muamba si cantaretul Dizzee Rascal.

............................

Multipla campioana olimpica si mondiala la gimnastica Nadia Comaneci a anuntat, pe Twitter, ca astazi va fi una dintre personalitatile care va alerga cu flacara olimpica in localitatea Waltham Forest, din nord-estul Londrei.

"Fac bagajele pentru Londra. Voi alerga sambata dimineata cu torta olimpica. Sunt foarte emotionata!", a scris fosta mare sportiva pe contul sau de Twitter.

Nadia va purta flacara olimpica pe acoperisul Salii O2, care va gazdui concursul olimpic de gimnastica, si care, in timpul Jocurilor Olimpice, va purta numele North Greewinch Arena. Nadia va traversa acoperisul imensei sali, care poate primi 23.000 de spectatori la meciurile de tenis, pe o pasarela.


In data de 21 iulie, flacara olimpica va ajunge in localitatea Waltham Forest, de la Guildford, urmand ca duminica sa fie purtata prin Bexley.

Torta olimpica va ajunge pentru prima oara la Londra vinerea viitoare, ziua ceremoniei de deschidere (27 iulie), cand simbolul Jocurilor Olimpice va fi adus cu un elicopter la Turneul Londrei.

×