x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator “Narcisa Sălbatică”, cel mai urmărit serial în luna noiembrie

“Narcisa Sălbatică”, cel mai urmărit serial în luna noiembrie

02 Dec 2010   •   18:57

Producţia, ai cărei protagonişti sunt Alina Puşcaş şi Gabriel Duţu, a înregistrat un număr mediu de 490.000 de telespectatori. Un top de audienţă realizat la finele lunii noiembrie, ce a avut în vedere targetul all urban, plasează telenovela “Narcisa Sălbatică”, difuzată de Antena 1, pe primul loc, cu un rating mediu de 4,3% şi o cotă de piaţă de 11%. Locul al doilea este ocupat de “Iubire şi Onoare”, care a înregistrat în medie 447.000 de telespectatori, adică un rating mediu de 3,9% şi 8,6%  share, în vreme ce locul al treilea îi revine celebrului “Tânăr şi neliniştit”, care a reuşit să adune în faţa micului ecran o medie de 413.00 de telespectatori din mediul urban. “Moştenirea”, serial difuzat de Pro TV, ocupă poziţia a patra, înregistrând în noiembrie o audienţă medie de 3,6%, ceea ce se traduce într-un număr de 406.000 de telespectatori. Următoarele două locuri în clasamentul serialelor difuzate în România sunt ocupate de două seriale transmise de TVR 1.

Şi în ceea ce priveşte producţiile de divertisment, Antena 1 ocupă poziţii foarte bune. În top 5 cele mai vizionate producţii de divertisment din România, Antena 1 este prezentă cu trei emisiuni:  “Te pui cu blondele?”, “În puii mei” şi “Plasa de stele”. Aflată la al şaptelea sezon, emisiunea moderată de Dan Negru “Te pui cu blondele?” reuşeşte încă să adune un număr considerabil de telespectatori. Astfel, în luna noiembrie, “Te pui cu blondele?” a fost urmărită în medie de 877.000 de telespectatori, clasându-se pe poziţia secundă, la doar 38.000 de telespectatori de “Dansez pentru tine”, ocupanta locului I. Locurile trei şi patru îi revin tot Antenei 1. Cu un rating mediu de 6,9 procente şi o audienţă medie de 792.000 de telespectatori, “În puii mei” se situează pe locul al treilea, în vreme ce “Divertis Land of Jokes” şi “Serviciul român de comedie”, difuzate de Pro TV, ocupă doar locurile cinci şi şase. Acestea din urmă au înregistrat în luna noiembrie o medie de 754.000 şi respectiv 711.000 de telespectatori din mediul urban, fiind întrecute şi de “Plasa de stele”.

Emisiunea lui Dan Negru “Plasa de stele” ocupă locul al patrulea în top, producţia difuzată de Antena 1 aducând în faţa televizoarelor în luna noiembrie 779.000 de telespectatori din categoria all urban. În top 10 producţii de divertisment se regăseşte şi “Acces Direct”, cu un rating mediu de 4,7 procente şi o cotă de piaţă de 15,1%.

×