x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Narcisa Salbatica cel mai urmarit serial in randul telespectatorilor din mediul urban

Narcisa Salbatica cel mai urmarit serial in randul telespectatorilor din mediul urban

03 Dec 2010   •   13:24
Narcisa Salbatica cel mai urmarit serial in randul telespectatorilor din mediul urban
140845-alina-puscas-49.jpgDupa ce s-a clasat pe prima pozitie in topul serialelor in octombrie, Narcisa Salbatica a fost si in luna noiembrie cel mai urmarit serial de televiziune in randul publicului din mediul urban. Productia ai carei protagnosti sunt Alina Puscas si Gabriel Dutu a inregistrat un numar mediu de 490.000 telespectatori, pe locurile doi si trei situandu-se  Iubire si Onoare si Tanar si Nelinistit.
 
Un top de audienta  realizat la finele lunii noiembrie, ce a avut in vedere targetul all urban, plaseaza telenovela Narcisa Salbatica, difuzata de Antena 1, pe primul loc, cu un rating mediu de 4.3% si o cota de piata de 11 procente.
 
Locul al doilea este ocupat de Iubire si Onoare care a inregistrat in medie 447.000de telespectatori, adica un rating mediu de 3.9% si 8.6 procente share, in vreme ce locul al treilea ii revine celebrului Tanar si nelinistit care a reusit sa adune in fata micului ecran o medie de 413.00 de telespectatori din mediul urban.  Mostenirea, serial difiuzat de PRO TV  ocupa pozitia a patra, inregistrand in  noiembrie o audienta medie de 3.6%, ceea ce se traduce intr-un numar de 406.000 de telespectatori.
 
Urmatoarele doua locuri in clasamentul serialelor difuzate in Romania sunt ocupate de doua seriale transmise de TVR 1.
 
Si in ceea ce priveste productiile de divertisment, Antena 1 ocupa pozitii foarte bune. In top 5 cele mai vizionate productii de divertisment din Romania, Antena 1 este prezenta cu trei emsiuni:  <>, <> si <>.
 
Aflata la al saptelea sezon,  emisiunea moderata de Dan Negru,<< Te pui cu blondele>> reuseste inca sa adune un numar considerabil de telespectatori. Astfel, in luna noiembrie, <> a fost urmarita in medie de 877.000 de telespectatori, clasandu-se pe pozitia secunda, la doar 38.000 de telespectatori de <>, ocupanta locului I.
 
Locurile trei si patru ii revin tot Antenei 1. Cu un rating mediu de de 6.9 procente si o audienta medie de 792,000 de telespectatori, << In puii mei>> se situeaza pe locul al treilea, in vreme ce Divertis Land of Jokes si Serviciul roman de comedie, difuzate de PRO TV ocupa doar locurile cinci si sase.  Acestea din urma au inregistrat in luna noiembrie o medie de 754000 si respectiv 711.000 de telespectatori din mediul urban, fiind intrecute si de << Plasa de stele>>.
 
Emisiunea lui  Dan Negru, Plasa de stele, ocupa locul al patrulea in top, productia difuzata de Antena 1 aducand in fata televizoarelor in luna noiembrie 779.000de telespctatori din categoria all urban.
        
In top 10 productii de divertisment se regaseste si Acces Direct, cu un rating mediu de 4.7 procente si o cota de piata de 15,1.%

×
Subiecte în articol: mass-media