x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Naşterea urmaşului fondatorului Twitter, povestită în direct pe reţea

Naşterea urmaşului fondatorului Twitter, povestită în direct pe reţea

12 Aug 2009   •   00:00

Soţia lui Evan Williams, unul dintre fondatorii Twitter, a povestit marţi în direct în cadrul reţelei de microblogging, cu sprijinul soţului ei, cum s-a derulat naşterea bebeluşului cuplului, informează AFP. "Dragă Twitter, mi s-a rupt apa. N-a fost ca în cazul lui Charlotte din «Sex and the City». Acum cronometrez contracţiile prin intermediul unei aplicaţii pe care o am pe iPhone", scria Sara Morishige Williams, luni seara, pe contul său de Twitter, @sara.



"Cronometrul pentru contracţii era amuzant până ce acestea au devenit dureroase", spunea ea, o oră mai târziu, pentru cei peste 14.000 de internauţi care îi urmăresc mesajele. "Internată în spital", menţiona ea marţi dimineaţă, după care mesajele sunt "peridural sau voluntar", "sunetul monitorului cardiac e mai dulce decât liniştea unei camere care în care oricum e o tăcere foarte mare".

Viitorul tată a preluat "ştafeta" pe propriul cont de Twitter, @ev. "Operaţiunea «lansarea» este în continuare în curs de derulare, deşi un pic cam lentă, după părerea mea. Dar aşa se întâmplă în mod normal cu lansările importante", a adăugat el. Într-un final, câteva ore mai târziu, Twitter a găzduit mesajul cu vestea cea bună: "Da! @sara a născut un băieţel perfect. Amândoi sunt bine. 3,6 kilograme şi 53 de centimetri. Toată lumea are zâmbetul pe buze".

×
Subiecte în articol: observator