x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nati Meir a ajuns din nou în vizorul poliţiei. Fostul deputat promitea locuri de muncă fictive în Israel

Nati Meir a ajuns din nou în vizorul poliţiei. Fostul deputat promitea locuri de muncă fictive în Israel

01 Aug 2012   •   07:05
Nati Meir a ajuns din nou în vizorul poliţiei. Fostul deputat promitea locuri de muncă fictive în Israel

UPDATE - Nati Meir a suferit un puseu de hipertensiune in momentul in care politistii au ajuns la domiciliul acestuia. A fost nevoie de interventia unui echipah SMURD, care l-a transportat pe fostul deputat la spitalul Elias.

--------------------------------

Politistii bucuresteni au facut miercuri dimineata mai multe perchezitii la membrii unei grupari conduse de Nati Meir, care ar fi inselat mai multe persoane cu locuri de munca in Israel.

Membrii gruparii le promiteau oamenilor ca ii trimit la munca in Israel, incasau sume de bani cuprinse intre 400 si 800 de euro, dar nu-si mai onorau contractele.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae a declarat ca exista informatii ca mai mult de zece persoane au fost inselate de membrii gruparii condusa de Nati Meir, iar activitatea grupului infractional era monitorizata de mai bine de trei luni.

Nati Meir are o condamnare la patru ani de inchisoare, tot pentru inselarea mai multor persoane carora le promisese locuri de munca in Israel.

Intr-un alt dosar, fostul deputat Nati Meir a fost condamnat, in 6 martie, de Tribunalul Galati, la sapte ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de influenta in forma continuata, iar fiul sau, Or Meir, a primit o pedeapsa de cinci ani si jumatate de inchisoare pentru complicitate la aceasta infractiune. Tribunalul Galati a mai decis sa mentina masura preventiva a obligarii de a nu parasi localitatea in cazul celor doi.

×
Subiecte în articol: nati meir Israel locuri de munca