x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grindeanu: Trei nave ale AFDJ Galați așteaptă acceptul pentru a face măsurători pe Canalul Bâstroe

Grindeanu: Trei nave ale AFDJ Galați așteaptă acceptul pentru a face măsurători pe Canalul Bâstroe

de Redacția Jurnalul    |    23 Feb 2023   •   14:15
Grindeanu: Trei nave ale AFDJ Galați așteaptă acceptul pentru a face măsurători pe Canalul Bâstroe
Sursa foto: Facebook

Trei nave ale AFDJ Galați așteaptă acceptul pentru a face măsurători pe Canalul Bâstroe, anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu: „Noi suntem pregătiți”.

„Noi suntem pregătiți! Trei nave ale AFDJ Galați - dotate cu echipamente pentru măsurarea adâncimii canalelor navigabile - așteaptă acceptul pentru a face măsurători pe Canalul Bâstroe”, transmite Sorin Grindeanu.

Anunțul ministrului Transporturilor și Infrastructurii vibne după ce președintele Klaus Iohannnis a declarat miercuri că ucrainenii au solicitat să existe discuții la nivel de experți și cu Ministerul Transporturilor, și cu Ministerul Mediului, și pe alte paliere.

„Aceste discuții nu au avut loc, dar ai noștri inflamați și hotărâți fac afirmații care nu au încă un fundament dovedit. Ucrainenii afirmă că ei draghează pentru întreținere și nu pentru altceva, acuma dacă este așa sau nu e bine să se verifice, dar cred că este bine să se verifice împreună cu ei, până la urmă este teritoriu național ucrainean, și cred că este foarte bine ca politicienii noștri înainte să țină discursuri inflamate să lase experții să vadă ce se întâmplă real acolo, dacă se respectă sau nu legislația internațională, să se discute în bilateral, dar și cu CE pentru a lua măsurile care se impun”, a mai spus șeful statului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Canalul Bâstroe masuratori