x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Neveste plimbate pe bani publici

Neveste plimbate pe bani publici

de Dan Tomozei    |    19 Apr 2010   •   00:00

Toţi prefecţii de judeţ şi-au luat Tuaregul, şoferul din dotare, iar unii dintre ei, în frunte cu secretarul din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Mihai Capră, şi-au luat şi soţiile pentru a participa la reuniunea din acest week-end a Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România (APSR), de la Păltiniş.



"Eu nu ştiu exact cum au gândit ceilalţi colegi, dar şi eu mi-am adus soţia şi o să plătesc cazarea", a spus Mihai Capră.
Cât despre situaţia zecilor de şoferi şi a maşinilor de serviciu aflate la dispoziţia înalţilor funcţionari publici în afara programului de lucru, nimeni nu a vrut să aducă lămuriri. Dacă prefecţii au fost cazaţi la Hotelul Cindrelul, de patru stele, al APAPS, şoferii câtorva zeci de Tuareguri cu numere de MAI au fost cazaţi la pensiunea Cabana Urşilor, la doi kilometri distanţă.

EXPOZIŢIE DE TUAREGURI
Imaginea unei coloane de jeepuri lustruite la marginea pădurii crea senzaţia unei expoziţii auto de invidiat. Alte Tuareguri tronau în faţa hotelului aflat în subordinea Guvernului, unde o noapte de cazare costă de la 200 până la 400 de lei. Bani de la buget, dacă este să ţinem cont de afirmaţia prefectului de Sibiu şi de discuţiile profesionale din ziua de vineri.

×
Subiecte în articol: observator