x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicolas Cage a facut scandal în centrul Capitalei

Nicolas Cage a facut scandal în centrul Capitalei

12 Dec 2010   •   11:08
Nicolas Cage a facut scandal în centrul Capitalei

142164-untitled.jpgCelebrul actor a încheiat o petrecere privată din Bucureşti în mare scandal. Cage a chefuit alături de câţiva prieteni într-un club din Capitală, iar de dimineaţă, spre ora 05.00 a ieşit în stradă urland şi gesticulând.

Altercaţia a avut loc în plină stradă, cu cineva din anturajul său, Nicolas Cage folosind cuvinte dure, dar exprimându-şi şi nevoia de a-şi apăra onoarea: "Vrei să mă omori? Aş muri pentru onoare! Aş muri chiar acum! Vrei să mă loveşti? Fă-o! Uită-te în ochii mei! Nu sunt un mincinos! Acel om nu este mincinos! Respectându-l pe el, mă respecţi  pe mine!".

Incidentul a luat sfârşit în momentul în care gărzile de corp l-au convins să urce în maşină, pornind apoi spre hotelul unde este cazată echipa lui Cage.

Săptămâna trecută a mai avut loc un scandal în care a fost implicat Cage. Filmările au fost întrerupte de Poliţie după ce unul dintre figuranţi a chemat organele de ordine. Bărbatul era nemulţumit că producătorii i-au ţinut în condiţii inumane toată noaptea, în timp ce Nicolas Cage stătea la căldură, în cabină. Poliţiştii au verificat contractele oamenilor, dar nu au găsit nimic în neregulă.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Cel mai recent film al lui Nicolas Cage, "Ucenicul vrăjitor/ The Sorcerer's Apprentice", a avut premiera în România pe 30 iulie.

×