x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicuşor Dan: 31 de milioane lei pentru continuarea exproprierilor în Prelungirea Ghencea

Nicuşor Dan: 31 de milioane lei pentru continuarea exproprierilor în Prelungirea Ghencea

30 Mai 2022   •   18:35
Nicuşor Dan: 31 de milioane lei pentru continuarea exproprierilor în Prelungirea Ghencea
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Edilul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, luni, că a consemnat în cont 31 de milioane de lei pentru continuarea exproprierilor în zona Prelungirea Ghencea, iar la jumătatea lunii iulie ar urma să înceapă demolările pe proprietăţile dintre Strada Râul Doamnei şi Şoseaua de Centură.

"Am profitat rapid de deblocarea conturilor Primăriei Capitalei şi am consemnat în cont 31 de milioane de lei pentru continuarea exproprierilor în zona Prelungirea Ghencea din Sectorul 6. Conform legii, trebuie să aşteptăm 45 de zile din momentul consemnării banilor pentru ca municipalitatea să devină proprietar. Deci, la jumătatea lunii iulie, imediat ce devenim proprietari, vom începe demolările pe proprietăţile dintre Strada Râul Doamnei şi Şoseaua de Centură, pentru a putea continua apoi lucrările pe şantierul Prelungirea Ghencea", a scris edilul general, pe Facebook.

Pe 25 mai, Nicuşor Dan anunţa că au fost deblocate conturile municipalităţii, după ce Judecătoria Sector 5 a dispus suspendarea provizorie a executării silite în dosarul iniţiat de omul de afaceri Costică Constanda. El menţiona că Primăria Capitalei va continua negocierile cu familia Constanda pentru soluţionarea situaţiei. Primarul preciza, totodată, că, în urma deblocării conturilor, municipalitatea poate face plăţi în contul proiectelor de investiţii aflate în derulare.

×
Subiecte în articol: nicusor dan