x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan, după ce a fost filmat traversând neregulamentar:Am deranjat anumite grupuri de interese

Nicușor Dan, după ce a fost filmat traversând neregulamentar:Am deranjat anumite grupuri de interese

08 Iun 2022   •   13:41
Nicușor Dan, după ce a fost filmat traversând neregulamentar:Am deranjat anumite grupuri de interese

Nicușor Dan admite că a greșit când a traversat strada prin loc nepermis. „Faptul că există oameni care mă filmează în viață privată și că un sindicat al polițiștilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese”, adaugă el.

„Zilele trecute am făcut o greșeală, traversând strada printr-un loc nepermis, cu fetița în brațe. Chiar dacă m-am asigurat, gestul nu e scuzabil. Totuși, faptul că există oameni care mă filmează în viață privată și că un sindicat al polițiștilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

Reacția primarului general al Capitalei vine după ce pe contul de Facebook al Sindicatului Europol a post postată o filmare în care edilul traversa prin loc nepermis.

„Dan trece strada întodeauna pe la trecerea de pietoni. Nicușor trece strada prin loc nepermis. Dan își protejează copilul. Nicușor își pune în pericol copilul traversând printre mașini. Dan își învață copilul să respecte regulile. Nicușor dă un exemplu prost copilului, învățându-l să încalce legea. Fii ca Dan, nu face ca Nicușor”, au scris sindicaliștii.

×
Subiecte în articol: nicusor dan