x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan, după ce greva STB a fost suspendată: Vasile Petrariu va avea soarta lui Ion Rădoi

Nicușor Dan, după ce greva STB a fost suspendată: Vasile Petrariu va avea soarta lui Ion Rădoi

20 Ian 2022   •   17:58
Nicușor Dan, după ce greva STB a fost suspendată: Vasile Petrariu va avea soarta lui Ion Rădoi

Greva orchestrată politic de la STB se suspendă, anunta primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care îi transmite un mesaj liderului de sindicat, membru PSD, Vasile Petrariu: „Va avea soarta lui Ion Rădoi”.

 El a adăugat că este în continuare deschis dialogului, însă până în prezent nu a primit niciun răspuns de la vreu sindicalist la invitaţia de a dialoga.

„Până la această oră nu am primit niciun răspuns la această invitație de a dialoga. În același timp, însă, mijloacele de transport STB trebuie să se întoarcă pe trasee, iar transportul public de suprafață în Capitală trebuie să revină la normal cât mai repede. Pentru liderul de sindicat membru PSD, Vasile Petrariu, am un mesaj foarte clar: va avea soarta lui Ion Rădoi. Liderii sindicali care reprezintă forțe politice și nu salariați, care își folosesc pozițiile sindicale pentru interese personale și pentru interesele politicienilor care-i manevrează nu pot avea parte de respectul bucureștenilor”, scrie edilul Capitalei pe pagina de Facebook.

Angajații Societății de Transport București (STB) trebuie să își reia activitatea, în urma unei decizii a Tribunalului București.

×
Subiecte în articol: nicusor dan