x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicuşor Dan, despre reabilitarea Podului Grant: S-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două straturi de asfalt

Nicuşor Dan, despre reabilitarea Podului Grant: S-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două straturi de asfalt

de Redacția Jurnalul    |    18 Feb 2024   •   21:40
Nicuşor Dan, despre reabilitarea  Podului Grant: S-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două straturi de asfalt

Edilul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, duminică, faptul că s-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două din cele trei straturi de asfalt pe porţiunea unde se efectuează lucrări de reabilitare la Podul Grant.

"Stadiul lucrărilor la Podul Grant: La pasajul principal: Traversele liniei de tramvai sunt montate în proporţie de 80%, iar şinele pentru linia de tramvai în proporţie de 70%. S-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două din cele trei straturi de asfalt, se lucrează la grinzile parapetelor şi se montează borduri. În paralel se lucrează şi la bretelele de acces unde s-a turnat primul strat de asfalt", a scris Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că se lucrează şi la pasajul pietonal, respectiv la grinda parapetelor, urmând realizarea hidroizolaţiei, asfaltarea, montarea bordurilor şi realizarea parapetelor.

Pe 7 decembrie 2023, primarul general, Nicuşor Dan, a declarat că lucrările la Podul Grant se desfăşoară în graficul asumat, astfel încât în luna martie se va drumul la circulaţie. 
 

×