x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicuşor Dan: Marcajele rutiere de pe 263 de străzi vor fi refăcute până în toamnă

Nicuşor Dan: Marcajele rutiere de pe 263 de străzi vor fi refăcute până în toamnă

01 Iul 2022   •   15:40
Nicuşor Dan: Marcajele rutiere de pe 263 de străzi vor fi refăcute până în toamnă

Marcajele rutiere de pe 263 de străzi vor fi refăcute până în toamnă, a anunţat, vineri, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

El a scris pe Facebook că au fost finalizate, prin Administraţia Străzilor Bucureşti, lucrările pentru trasarea marcajelor rutiere pe mai multe bulevarde importante din Capitală, precum Calea Plevnei, bd. Energeticienilor, strada Turda, şoseaua Electronicii, bd. Metalurgiei, bd. Mărăşeşti, strada Gării de Nord şi Piaţa Gării de Nord.

Până acum au fost terminate marcajele pe 21 de străzi şi sunt în execuţie alte 23. În total, până la toamnă, vor fi refăcute marcaje rutiere pe un număr de 263 de străzi, dar şi cele din apropierea a 82 de şcoli (marcaje specifice). În aceste zile, se intervine pe artere precum bd. Ghencea, Piaţa Eroii Revoluţiei, bd. Dimitrie Cantemir, bd. Nicolae Grigorescu, şoseaua Mihai Bravu sau Piaţa Victoriei, a adăugat Nicuşor Dan.

În acelaşi timp, spune primarul, se lucrează şi pentru refacerea carosabilului şi a trotuarelor, fiind finalizate lucrările pe 47 de străzi.

×
Subiecte în articol: nicusor dan