x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: Reluăm lucrările de reabilitare și consolidare la Podul Grant

Nicușor Dan: Reluăm lucrările de reabilitare și consolidare la Podul Grant

de Redacția Jurnalul    |    31 Mar 2023   •   18:45
Nicușor Dan: Reluăm lucrările de reabilitare și consolidare la Podul Grant

Administrația Străzilor a semnat astăzi contractul pentru consolidarea și reabilitarea Podului Grant, anunță primarul genneral al Capitalei, Nicușor Dan. Contractul are o valoare de peste 50 de milioane de lei, iar durata de execuţie este de 24 de luni de la începerea lucrărilor.

„Reluăm lucrările de reabilitare și consolidare la Podul Grant. Administrația Străzilor a semnat astăzi contractul pentru consolidarea și reabilitarea Podului Grant. Acesta a fost atribuit firmei BOG`ART SRL, la o valoare de 54,3 milioane de lei și include servicii de proiectare, execuție și asistență tehnică”, transmite Nicușor Dan, pe Facebook.

El precizează că se vor executa lucrări ce vizează structura de rezistență a pasajului, reabilitarea liniei de tramvai, a căii rutiere, dar și refacerea celor șase bretele și a trotuarului pietonal.

„Podul a fost finalizat în 1982 şi reabilitat în urmă cu 15 ani. În 2020 au fost executate lucrări de reabilitare, însă doar în proporție de 35 la sută. Durata de execuţie este de 24 de luni de la începerea lucrărilor, din care o lună jumătate pentru elaborarea proiectului tehnic și restul pentru execuția propriu-zisă. Perioada de garanție este de 5 ani”, încheie primarul general al Capitalei.

×
Subiecte în articol: nicusor dan Pasajul Grant