x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan, reacție la declarațiile lui Alexandru Arșinel cu privire la contractul cu Teatrul Constantin Tănase

Nicușor Dan, reacție la declarațiile lui Alexandru Arșinel cu privire la contractul cu Teatrul Constantin Tănase

01 Feb 2022   •   18:03
Nicușor Dan, reacție la declarațiile lui Alexandru Arșinel cu privire la contractul cu Teatrul Constantin Tănase

Edilul Capitalei, Nicușor Dan face precizări după ce Gabriela Firea l-a atacat spunând că lui Alexandru Arșinel i se face o mare nedreptate la Teatrul Constantin Tănase: „În urma informațiilor primite asupra activității sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit mandatul”.

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a făcut marți precizări cu privire la ceea ce el numește „o nouă dezinformare”.

El susține că Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul Constantin Tănase.

„Până de curând era și directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informațiilor primite din teatru asupra activității sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, susține Nicușor Dan.

Anterior, Gabriela Firea a spus că lui Alexandru Arșinel i se face o mare nedreptate.

„Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arșinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poți să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat și a creat aproape 60 de ani. Ce a făcut primarul general Nicușor Dan cu Alexandru Arșinel este o dezonoare pe care nimeni nu o înțelege. Maestrul Arșinel nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani și nici nu mai avea vreo funcție de conducere. Își dorea să continue pe postul de consilier artistic și să-i învețe pe actorii mai tineri din experiența adunată zeci de ani pe scenă”, a scris Gabriela Firea pe rețeaua de socializare.

Actorul Alexandru Arșinel a anunțat zilele trecute că primarul Nicuşor Dan nu i-a prelungit contractul cu Teatrul Constantin Tănase.

×
Subiecte în articol: nicusor dan Alexandru Arșinel