x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator N. Dan: Peste 650 de metri de conductă cu senzori de detecție a avariilor, montați pe Bd. Timișoara

N. Dan: Peste 650 de metri de conductă cu senzori de detecție a avariilor, montați pe Bd. Timișoara

de Redacția Jurnalul    |    02 Oct 2023   •   21:20
N. Dan: Peste 650 de metri de conductă cu senzori de detecție a avariilor, montați pe Bd. Timișoara

Peste 650 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecție a avariilor, au fost montați în galeria de termoficare pe bulevardul Timișoara, pe Magistrala I Vest, transmite primarul general Nicușor Dan.

„Peste 650 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecție a avariilor, au fost montați în galeria de termoficare pe bulevardul Timișoara, pe Magistrala I Vest. Lucrătorii Companiei Municipale Energetica Servicii au dezafectat deja 1400 de metri de țeavă veche, ruginită, din totalul celor 3,6 km de traseu, ce va fi complet modernizat. Se lucrează contratimp la montarea a trei lire (bucle de compensare a presiunii), deoarece conducta subtraversează bulevardul și impune săpături în carosabil și blocarea unei benzi de circulație”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

El afirmă că echipele Energetica Servicii fac eforturi pentru a scurta timpul de intervenție, în punctele de lucru care interferează cu circulația autovehiculelor.

„Lucrările de modernizare ale rețelei de termoficare sunt de importanță majoră pentru toți bucureștenii, iar modernizarea acestui tronson, pe Magistrala I Vest, va crea premisele furnizării de energie termică, fără avarii și sincope, chiar din această iarnă, pentru locuitorii cartierelor Drumul Taberei, Ghencea și Rahova. Magistrala I Vest asigură distribuția agentului termic din CET VEST către toate cartierele din vestul Capitalei”, încheie Dan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Termoenergetica Nicușor Dan