x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi amanunte INCREDIBILE. Violul de la Vaslui, cadou pentru unul dintre tineri

Noi amanunte INCREDIBILE. Violul de la Vaslui, cadou pentru unul dintre tineri

13 Aug 2015   •   22:25
Noi amanunte INCREDIBILE. Violul de la Vaslui, cadou pentru unul dintre tineri
Sursa foto: captura video

 Amãnunte interesante ies la ivealã, în cazul celor sapte tineri din comuna Vãleni care au violat o fatã timp de mai multe ore.


Cotidianul “Vremea Noua” vine cu noi dezvaluiri din ancheta de la Vaslui. Localnicii au povestit cã, în ziua respectivã , Ioan Surleac abia se întorsese din Italia, unde fusese plecat la muncã. Gasca de violatori îi pregãtise o mare surprizã, mai ales cã Surleac nu avusese, pânã atunci, relatii sexuale. Era virgin. A intrat în casã si nu a apucat decât sã-si lase bagajele din mânã. A fost luat de ceilalti violatori si dus pe câmp pentru se bucura de prima experientã sexualã.

“A fost prima femeie din viata lui dar, dupã toatã povestea asta, n-o sã-i mai trebuiascã vreodatã alta. N-o sã mai vrea în veci experiente sexuale”, povestesc tinerii din Vãleni. Adus la locul orgiei la care a fost supusã fata violatã, lui Ioan Surleac i s-a fãcut milã de ea si a vrut sã o ducã acasã. A fost singurul care s-a comportat uman cu fata si chiar a încercat sã opreascã batjocura. Acesta a fost motivul pentru care fata vrea ca instanta sã îi acorde clementã. Rãmâne de vãzut ce va decide instanta de judecatã la sfârsitul acestui proces.

Vineri, 14 august, are loc urmãtorul termen din dosar, atunci când violatorii ar trebui sã vinã cu mai multi martori, care cel mai probabil vor încerca sã denigreze imaginea fetei .

×