x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi detalii despre accidentul mortal din Argeș, în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chițoiu

Noi detalii despre accidentul mortal din Argeș, în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chițoiu

26 Dec 2019   •   17:40
Noi detalii despre accidentul mortal din Argeș, în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chițoiu
Sursa foto: ISU Arges

Noi informații despre accidentul dramatic în care a fost implicat Daniel Chițoiu, fostul ministru al Economiei și actualul secretar general al ALDE, în care au murit două persoane, scrie Antena 3

Accidentul a avut loc pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, pe raza localității Zamfirești. Șoferul autoturismului care a pătruns pe sensul opus a decedat la scurt timp. De asemenea, medicii spitalului de urgență Pitești au confirmat și decesul soției șoferului.

Daniel Chițoiu a fost transportat la Spitalul Floreasca pentru mai multe investigații, iar polițiștii încearcă să afle cine a fost de vină pentru producerea acestui accident. 

Până în acest moment sunt informații care se bat cap în cap. Sunt martori care spun că șoferul care și-a pierdut viața a intrat pe contrasens după ce i s-a făcut rău. Alte voci susțin că Daniel Chițoiu a făcut o mișcare nepermisă care ar fi dus la acest accident. 

"Am văzut picioare rupte, mâini rupte. Femeile erau conștiente, bărbatul nu mai era conștient. Politicianul a intrat pe contrasens și Loganul a venit normal", a spus unul dintre martori. 

×
Subiecte în articol: daniel chitoiu accident argeş dn7