x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi dezvăluiri din infernul de la Suceava. Medic: „Am luat infecția de la directorul medical. Era pozitiv și știa, dar n-a spus”

Noi dezvăluiri din infernul de la Suceava. Medic: „Am luat infecția de la directorul medical. Era pozitiv și știa, dar n-a spus”

03 Apr 2020   •   15:32
Noi dezvăluiri din infernul de la Suceava. Medic: „Am luat infecția de la directorul medical. Era pozitiv și știa, dar n-a spus”

Nicoleta Boldeanu, medic la Spitalul Județean din Suceava, a făcut dezvăluiri la Antena 3 despre ce se întâmplă în sistemul sanitar.

Nicoleta Boldeanu a vorbit despre politica de personal instituită acolo de fostul manager Vasile Rîmbu şi echipa sa de conducere.

Vasile Rîmbu a fost demis din cauza focarului de coronavirus izbucnit în spital.

 

„Acest individ Rîmbu era un tartor. Ordona aiurea, a ajuns la noi cu numiri de la partid și prima grijă pe care a avut-o să se răzbune. Zilnic mă amenința că mă desființează(...). Era o dictatură absolută”, a spus medicul Nicoleta Boldeanu.

„Mă amenința, m-a jignit la maximum”, a mai spus femeia.

„Eu am luat infecția de la directorul medical, Macovei. Era pozitiv și știa, n-a spus la nimeni. Tot timpul ne chema la ședințe(...). Prea multe cadre sanitare sunt bolnave, e normal așa ceva? A pornit de la conducere”, acuză femeia.

Întrebată cum s-a infectat atât de mult personal, Nicoleta Boldeanu a spus neglijența a dus la asta.

„Am rezistat pe baricade, am fost sportivă. Altfel muream cu zile, muream”, a mai declarat ea.

×