x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Nu mai beţi prostii, luaţi lapte!" Gigi Becali a vrut să facă brânză în celulă şi a cinstit puşcăriaşii cu lapte

"Nu mai beţi prostii, luaţi lapte!" Gigi Becali a vrut să facă brânză în celulă şi a cinstit puşcăriaşii cu lapte

01 Iul 2013   •   16:00
"Nu mai beţi prostii, luaţi lapte!" Gigi Becali a vrut să facă brânză în celulă şi a cinstit puşcăriaşii cu lapte

Gigi Becali a vrut să facă brânză în celulă. Ideea i-a venit după ce a constatat că nu are voie să primească de acasă produse lactate. Becali a cumpărat de la magazinul închisorii lapte şi a încercat să-şi prepare singur produsul preferat. S-a lovit însă de refuzul şefilor închisorii, scrie Gazeta Sporturilor.

Patronul Stelei s-a arătat nemulţumit de condiţiile din închisoare şi e decis să investească pentru a se face modernizări.

"Gigi a participat la toate slujbele de la biserica din curte, însă n-a fost mulţumit de locaşul de cult. Latifundiarul a observat că la construirea acestuia nu s-au respectat regulile care se impuneau, mai exact altarul nu era poziţionat exact la răsărit! A promis că e gata să suporte cheltuielile necesare pentru a o reconstrui aşa cum trebuie", scrie GSP.

De asemenea, Gigi Becali a încercat să cinstească toţi colegii de celulă cu lapte, cheltuindu-şi raţia săptămânală de 350 de lei la magazinul penitenciarului.


×
Subiecte în articol: gigi becali brănză lapte inchisoare jilava