x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nuri goi pe hip-hop

Nuri goi pe hip-hop

de Adrian Vaduva    |    25 Aug 2005   •   00:00
Nuri goi pe hip-hop

Si in acest sezon, Litoralul a fost poluat fonic de manelisti. Desi organizatorii de spectacole s-au grabit sa puna cap de afis cele mai cunoscute nume ale genului, muzica buna a fost la mare... cautare.

Totusi, spre deosebire de anii anteriori, turistii nu se mai ingramadesc la spectacolele oferite de manelisti. S-au saturat de versuri proaste care nu spun nimic... Vor si altceva. Si acest altceva le-a fost oferit de Bitza, al carui program in Disco Ring din Costinesti a reusit sa adune peste 600 de spectatori. Primul care a urcat pe scena a fost Grasul XXL, care a incalzit atmosfera si i-a facut pe tinerii prezenti sa "dea din cap pe hip-hop".

FARA DANS. Dupa inca vreo doua melodii, al caror protagonist a fost de aceasta data K-gula, Bitza si-a inceput programul. "Buna seara, Costinesti. Ma numesc Bitza si in seara asta am venit sa ne distram. Stiu ca putin mai departe de noi sunt cativa baieti care fac playback si danseza. Ei bine, eu va spun serios ca nu mi-am pregatit nici un program de dans, ci doar am sa cant", au fost primele cuvinte rostite de rapper. Si s-a tinut de cuvant! Nu inainte de a anunta cu mandrie lansarea celui de-al doilea sau disc, "Sinuciderea unui inger". Incinsi de atmosfera creata de idolul lor, cativa tineri au tinut sa fie mai aproape de rapper si au incercat sa urce pe scena. Numai ca bodyguarzii au reusit sa-i impiedice. Totusi, alaturi de Bitza, in cele din urma, si-a facut aparitia si Iana, o blonda fermecatoare, ceea ce a dus inevitabil la cresterea... temperaturii. In momentul in care tanara si-a scos bluza pentru a-si etala sanii in toata splendoarea lor, din randul publicului masculin s-au auzit mai multe oftaturi, iar aparatele foto au luat foc.

"MAI VREM". Una dintre cele mai apreciate melodii a fost "Vorbeste vinul pentru mine", iar Bitza a cantat-o tinand in mana o sticla de vin. "Vreti sa va mai cant?", isi intreba el fanii. La raspunsul afirmativ al acestora, hip-hopperul si-a continuat recitalul, care a durat aproape doua ore.

×
Subiecte în articol: observator