x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O agenție de turism din București oferea vacanțe în baza unor teste COVID false. Poliția Capitalei face percheziții

O agenție de turism din București oferea vacanțe în baza unor teste COVID false. Poliția Capitalei face percheziții

06 Apr 2021   •   10:13
O agenție de turism din București oferea vacanțe în baza unor teste COVID false. Poliția Capitalei face percheziții

O agenție de turism din București a organizat, din luan ianuarie și până în prezent, plecări în străinătate, oferindu-le turiștilor, contra cost, buletine medicale falsificate, cu rezultat negativ pentru COVID, informează Poliția Capitalei.

Direcția Generală de Poliție București, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, a pus în aplicare, în urmă cu o zi, un mandat de percheziție la punctul de lucru al unei agenții de turism, într-un dosar privind infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată și zădărnicirea combaterii bolilor.

Polițiștii spun că există suspiciunea că începând din luna ianuarie agenția de turism ar fi oferi contra cost buletine de analize medicale falsificate, cu rezultat negativ pentru COVID, persoanelor care călătoresc în afara țării.

Conform Poliției Capitalei, administratorul agenției de turism, o femeie în vârstă de 33 de ani, ar fi întocmit în fals 11 buletine de analize medicale cu rezultat negativ pentru virusul SARS-CoV-2, în numele unei unități medicale, pentru clienții agenției de turism, astfel încât aceștia să aibă acces în statul de destinație.

 

 

×