x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O bucureşteancă a "vândut" unui naiv gara din Snagov, dar şi un tren cu 12 vagoane!

O bucureşteancă a "vândut" unui naiv gara din Snagov, dar şi un tren cu 12 vagoane!

20 Noi 2012   •   16:39
O bucureşteancă a "vândut" unui naiv gara din Snagov, dar şi un tren cu 12 vagoane!

O femeie este cercetată pentru înşelăciune, după ce a primit de la un bărbat 600.000 de lei pentru a-l ajuta să cumpere două terenuri de peste cinci hectare, pe care erau două hale. De asemenea, aceasta a intermediat şi vânzarea Gării Snagov pentru 200.000 de euro, în preţ fiind incluse şi un tren cu locomotivă şi 12 vagoane.

Femeia în vârstă de 39 de ani a fost identificată luni, fiind suspectată de înşelăciuni cu terenuri, construcţii şi alte bunuri mobile, conform poliţiştilor bucureşteni, care au stabilit că, în perioada august - septembrie 2009, femeia a înşelat un bărbat de 55 de ani, spunând că este reprezentanta unei societăţi comerciale şi că îi poate intermedia achiziţionarea a două terenuri, trei imobile şi a mai multe bunuri mobile.

Pentru aceste achiziţii, femeia a primit 600.000 de lei, dar a emis facturi şi chitanţe fiscale doar pentru 40.000 de lei, acestea fiind însă falsificate.

Surse din Poliţie au declarat pentru Mediafax că femeia se numeşte Mădălina Ionescu şi a încercat în acest mod să facă rost de bani pentru a-şi achita datorii mai vechi.

Potrivit surselor citate, pentru a-l convinge pe bărbat că are "relaţii sus-puse la CFR", Mădălina Ionescu a mers la Ministerul Transporturilor împreună cu acesta. Femeia a intrat într-un birou şi, la scurt timp, a revenit spunându-i victimei "că domnul director este ocupat, dar a spus că problema este rezolvată".

×
Subiecte în articol: inselaciune vanzari terenuri gara snagov