x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O fată oloagă a fost vindecată de Arsenie Boca. Avertismentul pe care nu l-a urmat a dus-o la moarte

O fată oloagă a fost vindecată de Arsenie Boca. Avertismentul pe care nu l-a urmat a dus-o la moarte

27 Apr 2015   •   15:33
O fată oloagă a fost vindecată de Arsenie Boca. Avertismentul pe care nu l-a urmat a dus-o la moarte
Părintele Arsenie Boca a făcut adevărate minuni de-a lungul vieţii pentru unii oameni, care cred în Dumnezeu. Un astfel de caz este cel al unei fete olage, pe care părintele sfânt al Ardealului, cu ajutorul credinţei sale, dar şi a fetei şi părinţilor săi, a făcut-o să meargă. Din păcate, la câţiva ani fata a murit. A murit pentru că nu ascultat sfaturile părintelui sfânt.

O fată de 13 ani, oloagă, dintr-un sat din Ardeal, a stat o săptămână la mănăstire, scrie arfv.ro. Părintele Arsenie Boca a făcut rugăciuni asupra fetei, ea fiind pusă pe un scaun în faţa altarului. Părintele a întrebat-o: "Crezi în Iisus Hristos, în Dumnezeu-Tatăl, în Maica Domnului?". Ea a răspuns: Cred din toată inima. La fel i-a întrebat şi pe părinţii fetei care au răspuns că şi ei cred.

Citeşte şi Ucenicul lui Arsenie Boca, mărturisiri zguduitoare: Calvarul din închisoare, minunea din ziua morţii mamei


Părintele i-a zis fetei: "Dacă crezi, scoală-te şi mergi! Ea a răspuns că nu poate. Atunci Părintele i-a zis iarăşi: Dacă crezi în Iisus Hristos, scoală-te şi vino la mine!".

Citeşte şi Dezvăluiri ZGUDUITOARE despre Arsenie Boca. Mărturiile ucenicului Sfântului Ardealului VIDEO


Atunci fetiţa s-a sculat pe picioarele ei, ajutată, şi a mers spre Părintele Arsenie. Părintele i-a spus că atât cât va trăi să nu se ducă în lume la distracţii, baluri, dansuri şi să se încredinţeze în mâinile lui Dumnezeu.

Continuarea pe RomâniaTV.net

×
Subiecte în articol: arsenie boca