x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O fetiţă de trei ani, din judeţul Sălaj, a murit într-un incendiu

O fetiţă de trei ani, din judeţul Sălaj, a murit într-un incendiu

de Agerpres    |    13 Aug 2014   •   20:47
O fetiţă de trei ani, din judeţul Sălaj, a murit într-un incendiu

O fetiţă de trei ani, lăsată fără supraveghere de părinţi, a decedat miercuri seara într-un incendiu izbucnit de la un frigider lăsat în priză la o casă din localitatea Gâlgău Almaşului, pompierii reuşind salvarea surorii sale, în vârstă de un an şi jumătate.

"La ora 17:10 secţia Jibou a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Gâlgău Almaşului. Ajunşi la faţa locului pompierii au constat că incendiul se manifesta într-o singură cameră, reuşind să limiteze propagarea acestuia la restul locuinţei", a precizat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al pompierilor din Sălaj.

Potrivit acestuia, pompierii au descoperit în camera în care s-a produs incendiul cadavrul carbonizat al unei fetiţe de trei ani, lăsată nesupravegheată în casă alături de sora ei în vârstă de un an şi jumătate, ce a supravieţuit deoarece se afla în altă cameră.

"Fetiţa de un an şi jumătate a fost salvată de mamă împreună cu pompierii şi predată Serviciului de Ambulanţă. Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic la curentul electric de la un frigider lăsat sub tensiune", a adăugat sursa citată. 

×
Subiecte în articol: deces incendiu