x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O fisură la circuitul de agent termic lasă Râmnicu Vâlcea fără căldură

O fisură la circuitul de agent termic lasă Râmnicu Vâlcea fără căldură

31 Ian 2012   •   12:04
O fisură la circuitul de agent termic lasă Râmnicu Vâlcea fără căldură

Orasul Ramnicu Valcea a ramas fara caldura din cauza unei fisuri la circuitul de agent termic. "Din cauza conditiilor meteo foarte scazute astazi s-a produs o fisura la magistrala principala care leaga CET Govora, furnizorul de agent termic si apa calda, si municipiul Ramnicu Valcea. Deja se lucreaza la aceasta fisura si vom incerca ca in jurul orei 18:00 sa remediem aceasta problema", a declarat Romeo Radulescu.

Directorul Termoficare din cadrul CET Govora, Ion Coclet, a precizat ca fisura se afla pe magistrala principala dar in zona returului.

"Problema se poate remedia fara ca populatia Ramnicului sa fie afectata atat de grav de lipsa agentului termic, noi vom efectua o golire a magistralei acolo unde este localizata fisura. Sunt conducte cu peste 20 de ani vechime si au o stare avansata de uzura. Temperatura in apartamente nu va scadea atat de mult, iar costurile de remediere a acestei probleme nu vor fi suportate de ramniceni. Noi speram ca pana in ora 18:00 sa putem rezolva problema", a precizat directorul de la Termoficare.

Municipiul Ramnicu Valcea este alimentat in sistem centralizat cu agent termic si apa calda de Centrala Termoelectrica Govora situata la 15 kilometri de oras. Aproximativ 100.000 de locuitori depind de furnizarea acestor utilitati.

×