x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O nouă TRAGEDIE în medicina românească! Un cunoscut cardiolog a murit la doar 54 de ani. „A plecat lângă cei 45 de medici morți în gărzi sau după”

O nouă TRAGEDIE în medicina românească! Un cunoscut cardiolog a murit la doar 54 de ani. „A plecat lângă cei 45 de medici morți în gărzi sau după”

17 Iun 2019   •   14:28
O nouă TRAGEDIE în medicina românească! Un cunoscut cardiolog a murit la doar 54 de ani. „A plecat lângă cei 45 de medici morți în gărzi sau după”

Un cardiolog din Sibiu în vârstă de 54 de ani, care făcea gărzi la Serviciul Județean de Urgențe, a murit în timpul unei excursii.

"Câți vreți să se mai alinieze convoiului mortuar?", întreabă un coleg al medicului guvernanții.

„Încă o veste tristă acoperă corpul medical, la nici o săptămână de când un medic a decedat. Astăzi, dr. Cătălin Bălan, cardiolog în Sibiu, a plecat lângă cei 45 de medici morți în gărzi sau după. Condoleanțe familiei! Stimați guvernanți, uitați-vă în jur și încercați să vedeți efectele tergiversării, nepăsării, indolenței de care dați dovadă când e vorba de medici. Câți vreți să se mai alinieze convoiului mortuar? Inițiativa privind gărzile de a fi trecute la vechime poate salva sute de vieți, atât ale medicilor, dar și ale pacienților. Nu lăsați timpul sa treacă dacă vreți să mai aveți un corp medical de elită", scrie pe Facebook un coleg al medicului din Sibiu.

×