x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O reţea de prostituţie formată din cetăţeni români, dezmembrată în Franţa

O reţea de prostituţie formată din cetăţeni români, dezmembrată în Franţa

06 Dec 2015   •   09:11
O reţea de prostituţie formată din cetăţeni români, dezmembrată în Franţa

Patru bărbaţi şi trei femei, între 35 şi 45 de ani, au fost interpelaţi marţi la o secţie de cercetare a jandarmeriei din Paris şi de poliţia din Essonne (27 km sud-est de Paris), în cadrul unei anchete "asupra unei reţele de prostituţie ce aducea din România tinere care se prostituau" pe autostrada 33 în departamentul Essonne, a declarat sâmbătă o sursă a jandarmeriei franceze pentru AFP, citată de publicaţia electronică 20 minutes.fr.

"Un responsabil al acestei reţele recruta fete între 20 şi 30 de ani în România şi se sprijinea apoi pe mai mulţi proxeneţi pentru a controla reţeaua", a adăugat sursa respectivă.

Cazate în Ivry-sur-Seine în Val-de-Marne, tinerele erau depuse dimineaţa de-a lungul autostrăzii departamentale unde se prostituau, sub supravegherea unor "prostituate mai vechi".

O comisie rogatorie a fost deschisă de tribunalul din Evry, centrul administrativ al departamentului Essonne, o aglomeraţie urbană din jurul Parisului. Jandarmii care şi-au început ancheta în iunie vor cerceta de acum utilizarea banilor "care erau trimişi în România".

"Este vorba de mai multe zeci de mii de euro", estimează ei, mai multe zeci de tinere tranzitând această reţea. 

×
Subiecte în articol: prostituate