x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O tânără a bătut un taximetrist şi i-a furat maşina. Totul a pornit de la tariful uriaş practicat de şofer

O tânără a bătut un taximetrist şi i-a furat maşina. Totul a pornit de la tariful uriaş practicat de şofer

23 Ian 2019   •   13:17
O tânără a bătut un taximetrist şi i-a furat maşina. Totul a pornit de la tariful uriaş practicat de şofer

O tânără în vârstă de 27 de ani a bătut un taximetrist şi apoi i-a furat maşina, după o ceartă iscată de tariful prea mare pe care îl practica şoferul.

Totul s-a întâmplat pe un bulevard aglomerat, din centrul Moscovei (Rusia), iar scandalul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Conflictul dintre taximetristul în vârstă de 52 de ani şi clienta de 27 de ani a început după ce fata l-a întrebat pe şofer cât costă cursa. Răspunsul primit a enervat-o la culme pe tânără, iar aceasta a început să îl lovească cu pumnii pe taximetrist. Bărbatul a oprit maşina în mijlocul unui bulevard aglomerat, iar bătaia s-a mutat pe stradă. Pe imagini se poate observa cum taximetristul este lovit de mai multe ori de fată, iar apoi, aceasta din urmă se urcă la volanul maşinii şi pleacă. Potrivit themoscowtimes.com, tânăra a fost prinsă de Poliţie şi riscă până la cinci ani de închisoare pentru fapta sa. Taximetristul a ajuns la spital cu mai multe leziuni.

OBSERVATOR TV

 

×