x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O valiză suspectă a creat panică în centrul Aradului

O valiză suspectă a creat panică în centrul Aradului

23 Apr 2010   •   00:00

Mai multe echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei au fost mobilizate în centrul municipiului Arad, în această dimineaţă, timp de o oră, pentru verificarea unei valize suspecte lăsate în drum, perimetrul fiind izolat, iar tarficul auto deviat până ce specialiştii SRI au afirmat că nu există niciun pericol.



Valiza a fost găsită în faţa centrului comercial Ziridava, de pe Bulevardul Revoluţiei, la aproximativ un kilometru de Palatul Administrativ, informează Mediafax. Prezenţa valizei suspecte a fost anunţată la 112, iar forţele de ordine au izolat perimetrul şi au deviat traficul auto până când specialiştii SRI au făcut verificări.

Valiza a fost deschisă de un angajat al SRI, care purta echipament de protecţie pentru explozii.

"S-a constatat că valiza conţinea doar o carte de rugăciuni. Totuşi, măsurile care se impun în astfel de situaţii au fost luate de către poliţişti, care au izolat perimetrul până la o distanţă de siguranţă pentru pietoni şi au deviat traficul", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce.

Forţele de ordine au fost mobilizate în centrul Aradului aproximativ o oră, până s-a confirmat că valiza nu constituie niciun pericol.

×
Subiecte în articol: observator