x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator OBSERVATOR/Stirile zilei - 21 iunie 2004

OBSERVATOR/Stirile zilei - 21 iunie 2004

21 Iun 2004   •   00:00

Analiza - Liderul Partidului Umanist a avut o intrevedere cu presedintele PNTCD

La sfarsitul saptamanii trecute, presedintele Partidului Umanist, Dan Voiculescu, a avut o intrevedere cu liderul PNTCD Victor Ciorbea. Potri- vit unui comunicat de presa al PUR, "cei doi lideri au analizat spectrul politic romanesc actual si contextul care a generat diversele miscari pe scena politica in ultimii ani". Dan Voiculescu si-a exprimat speranta ca Victor Ciorbea va putea determina revenirea PNTCD ca partid de opozitie care-si are locul sau in politica romaneasca. Potrivit liderului umanist, prestatia de prim-ministru neimplicat pe vremea mandatului sau in scandaluri financiare, in mafia politico-economica, i-ar putea conferi lui Victor Ciorbea o anumita autoritate pe esichierul politic romanesc. (Gabriela Antoniu)

Vrancea - Oprisan, reales presedinte CJ

Marian Oprisan a fost reales sambata in functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Vrancea, cu 21 de voturi "pentru" din cele 33 valabil exprimate, in conditiile in care PSD detine majoritatea simpla in CJ, respectiv 17 voturi, care ar fi fost suficiente pentru realegere. Contracandidatul lui Oprisan la functia de presedinte al Consiliului Judetean a fost presedintele PNL Vrancea, Corneliu Momanu, care a obtinut numai 12 voturi "pentru". Vicepresedinti ai Consiliului Judetean Vrancea au fost alesi Mircea Diaconu (PSD) si Horia Furtuna (PUR).

"Toate 3" - Astazi, Jackpot-ul Jurnalului National este de 40 de milioane

Premiul de azi, care poate fi castigat de unul dintre cititorii Jurnalului National, este de 40 de milioane de lei. Premiul reprezinta reporturile pe 3 zile consecutive din saptamana trecuta si cele 10 milioane de astazi. Cel mai mare Jackpot de pana acum la concursul "Toate 3" a fost de 50 de milioane de lei, fiind castigat de Ana Vadana, din Horodniceni, judetul Suceava, pensionara pe caz de boala, de 43 de ani. (Catalin Pruteanu)

Casatorie - "Din dragoste", la nunta stiristei Carmen Moise

Sambata, la Casa Casatoriilor a Sectorului 3, reporterul Antenei 1 Carmen Moise si cameramanul de la Pro TV Dan Climescu au spus "Da" in fata ofiterului starii civile. Cele mai nerabdatoare invitate s-au dovedit a fi colegele de la sectia social, alaturi de Simona Gherghe si Sanda Nicola, care au sosit la Casa Casatoriilor cu mai bine de jumatate de ora inainte de cea programata. Mireasa a primit, alaturi de numeroase buchete de flori, si o icoana deosebita din partea colegilor de la Observator. Carmen a fost surprinsa ca nunta care a urmat imediat dupa a ei a fost a unui redactor de la emisiunea "Din dragoste", Mihaela Turcu. "Putem spune ca ziua de 19 iunie a fost plina de dragoste in Antena 1", a spus amuzata Carmen Moise. (C.O.) Loto 6/49 - Un norocos a luat 221 de milioane
EDITIA a II-a

Cele 6.237.264.000 lei de la categoria I a jocului loto "6 din 49" s-au reportat pentru duminica viitoare. Fondul de castiguri a fost 15.593.160.000 lei. iar numerele castigatoare: 3, 49, 48, 27, 28 si 2. La urmatoarea categorie, 22 de norocosi au luat 177.195.000 lei, iar la a III-a, 880 de participanti s-au ales cu 6.201.825 lei. La tragerea "Noroc", suma de 221.948.100 lei, de la categoria a II-a, a ajuns la un singur norocos, iar la a III-a categorie, sase persoane au luat 36.991.350 lei. Varianta extrasa a fost: 4, 3, 2, 4, 8, 6, 8, iar la prima categorie a fost report.
×
Subiecte în articol: observator