x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Octavian Jurma prevede o situaţie catastrofală pentru valul 4, în România: Va fi ca un TSUNAMI

Octavian Jurma prevede o situaţie catastrofală pentru valul 4, în România: Va fi ca un TSUNAMI

23 Sep 2021   •   09:26
Octavian Jurma prevede o situaţie catastrofală pentru valul 4, în România: Va fi ca un TSUNAMI
Sursa foto: Sursa: Facebook

”Valul 4 a venit peste noi și va lovi ca un tsunami, în două săptămâni, sustine Octavian Jurma.

”Când s-a dublat de la 1.000 la 2.000 de cazuri de pe luni pe marți, nimeni nu s-a agitat. Abia când s-a dublat de la 2.000 la 4.000 de cazuri s-au alertat un pic autoritățile, de la 4.000 la 6.000 s-au agitat, iar când o să ajungem la 8.000 de cazuri, abia atunci va fi o panică”, a explicat Octavian Jurma.

Medicul mai spune că dacă vom continua în același ritm, vom avea niște cifre foarte mari.”Este posibil să avem zile cu peste 200 de decese, dar și zile cu peste 300 de decese. Ar bate recordul de decese pe care l-am înregistrat dar probabil va fi depășit și recordul privind numărul internărilor la ATI.Dacă nu se iau măsuri și mergem în continuare în același ritm, am putea în mijlocul lunii octombrie să avem zile cu 400 de decese și chiar și cu 500 de decese. Adică am putea avea săptămâni cu peste 2.000 și chiar cu peste 4.000 de decese, dacă nu se iau măsuri în perioada imediat următoare”, a mai spus specialistul Octavian Jurma, pentru Ziare.com.

×
Subiecte în articol: Octavian Jurma