x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ofensiva antidrog

Ofensiva antidrog

19 Iun 2004   •   00:00

Politistii si procurorii specializati in lupta antidrog au declansat razboi traficantilor si consumatorilor de stupefiante din Capitala. Cel mai rasunator caz este cel in care sunt implicate tinerele vlastare ale familiei lui Mircea Sandu, presedintele FRF.

MIRUNA PASA

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat ieri faptul ca Raluca Sandu, fiica presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, este cercetata pentru consum de droguri. Jucatoarea de tenis a intrat in atentia procurorilor in urma anchetei efectuate intr-un dosar penal in care au fost deja arestate preventiv 11 persoane pentru trafic si consum de stupefiante de mare risc. Printre inculpati se afla si varul Ralucai, Robert Mircea Sandu, arestat de procurori in urma cu doua saptamani, dupa ce cateva luni reusise sa se sustraga urmaririi penale.

Raluca nu e de gasit

Cazul retelei de traficanti si consumatori de cocaina, in care potrivit unor surse judiciare ar fi implicati si alti sportivi, este in atentia autoritatilor de mai bine de doi ani. Confirmarea data ieri de procurori vine la o zi dupa ce presa centrala a inceput sa vehiculeze numele sportivei alaturi de varul sau in ancheta traficului de cocaina.

Anchetatorii au refuzat pana acum sa precizeze care este calitatea Ralucai Sandu in cauza si daca a fost inceputa urmarirea penala impotriva ei.

Primul scandal cu cocaina

Raluca Sandu, care se afla in prezent in strainatate, unde participa la mai multe turnee de tenis, nu este la primul scandal legat de droguri. In noiembrie 2002, sportiva se afla in clubul Office din Bucuresti impreuna cu prietenul ei de atunci, Walter Zenga (fostul antrenor al echipei de fotbal FC National). In acea seara, mai multi politisti au descins in clubul respectiv, iar sub masa celor doi a fost descoperit un pliculet cu cocaina. Cazul respectiv a ramas fara solutie pana acum, dar scandalul cocainei a stricat se pare relatia amoroasa dintre Zenga si Raluca.
×
Subiecte în articol: observator