x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oferă o şansă copiilor talentaţi

Oferă o şansă copiilor talentaţi

11 Aug 2009   •   00:00

Personalităţi publice şi vedete s-au alăturat proiectului de strângere de fonduri destinat celor 470 de copii talentaţi, membri ai Clubului de Excelenţă. Iniţiatorul acestui demers este Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, un susţinător al excelenţei şi al valorii în diferite domenii de activitate.

Pentru că cei mai mulţi dintre copiii care obţin rezultate remarcabile în diferite domenii de activitate au o situație materială modestă şi nu îşi pot permite să urmeze cursuri care să le cultive talentul, fundaţia le oferă săptămânal, programe de instruire şi formare educaţională.

Din dorinţa de a-i ajuta pe aceşti copii şi de a le oferi un sprijin adaptat necesităţilor lor, a luat naţtere proiectul "OFERĂ O ŞANSĂ".

Primele personalităţi care şi-au manifestat dorinţa de ajuta copiii talentaţi sunt: interpreta de muzică populară - Maria Dragomiroiu, artista Mirabela Dauer, creatorul de modă - Cătălin Botezatu şi cunoscutul designer român de accesorii în industria modei - Mihai Albu. Pentru a susţine cauza acestor copii, ei au oferit câte o creaţie sau un obiect drag lor pentru a fi scos la licitaţie pe site-ul www.oferaosansa.ro.

Obiectelor donate de ei, care în plus faţă de valoarea lor intrinsecă au şi o bogată încărcătură emoţională, li se alătură şi unele dintre cele mai spectaculoase tablouri realizate de copiii talentaţi în domeniul artelor vizuale. Prin gestul lor, cei mici au dorit să demonstreze nu numai că merită să li se ofere o şansă, ci şi că îşi propun să nu rămână pasivi la ceea ce se întâmplă în jurul lor, ajutându-şi astfel colegii. 

Toate obiectele se găsesc pe site-ul proiectului www.oferaosansa.ro şi sunt scoase la licitaţie.

Cei care doresc să cunoască o mică parte din geniul acestor copii, sau doresc să se implice oferindu-le o şansă pentru o pregătire menită să le dezvolte şi să le susţină talentul, o pot face participând activ la acest proiect.

×
Subiecte în articol: observator